x

Poslije ovoga joj definitivno slijedi razvod? Nakon što je Suzana priznala da se zaljubila u Mikija oglasio se njen suprug!

Ovog četvrtka kada su gledali video-klipove zadrugari su saznali da su se Miki Đuričić i Suzana Perović ljubili. Nakon toga nastala je opšta polemika oko toga da li su njih dvoje imali odnose i prije ''Zadruge 2''.  

Suzana je istakla da ne želi da priča o svom privatnom životu, ali je zato Miki izjavio kako su ova zadrugarka i njen suprug samo najbolji prijatelji sa kojim ima djecu i da žive zajedno, ali da nisu u braku. Suzana je danas i priznala da se zaljubila u Mikija.


Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Vladu Perovića, Suzaninog supruga, kako bi čuli njegov komentar povodom cijele situacije, kao i u kakvi su odnosima zapravo on i Suzana, međutim on nije bio pretjerano rječit.


- Stvarno me to ne interesuje, na putu sam. Pozdrav - kratko je izjavio Vlada Perović.


Podsjetimo, nakon poljupca Mikija i Suzane, Vlada Perović je za Pink.rs izjavio kako je ona uvijek bila dobar čovjek, da smatra da taj njihov poljubac nije ništa ozbiljno, kao i da je Miki velika faca i dobar kuhar.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.