x

Posljednja fotka i riječi tri sata pred stravičnu smrt! Toše: Dosta mi je svega!

Ovih dana na internetu ponovo se pojavio snimak posljednjeg televizijskog gostovanja makedonske pop zvijezde Tošeta Proeskog, nastao 16. oktobra 2007. samo tri sata prije stravične nesreće u kojoj je poginuo. Naime, on se pojavio u emisiji “Vrteška” gdje je djelovao iscrpljeno i umorno od svega, a njegove rečenice koje je tada izgovorio mnogi su shvatili kao da je naslutio tragediju!


- Želio bih malo da se trgnem od svega, ali ne mogu! Mašinerija me je stavila, kako to kažu, u “bubanj” i gotovo. Nema povratka. Tražim povratak od svakodnevnih intervjua, od šminkanja, od skidanja šminke, pakovanja! Svega mi je “dovde”! Smeta mi sve. Želim, a ne mogu da odem na večeru, u prodavnicu sam - rekao je Toše uznemirenim glasom i naveo primjer šta mu se dogodilo desetak dana pred ovo posljednje gostovanje.


- Šetao sam ispred izloga i shvatio da više od sedam godina nisam izašao, prošetao gradom i rekao sebi: “Ovo mi se dopada, ući ću da kupim.” Mislite da ne želim? Želim. Kao i svi normalni ljudi - poručio je tada pjevač.


Voditeljski par mu je tada poželio sretan put za Zagreb gdje je Proeski trebalo da snimi dva nova spota. Na auto-putu kod Nove Gradiške dogodila se teška saobraćajka, a pjevač je na mjestu ostao mrtav.

.

.

.

.

.

.

.

.

(PInk.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.