x

POSLJEDNJI INTERVJU SINANA SAKIĆA: Uvijek sam tom pjesmom započinjao nastupe, ne znam kako mi se desilo DA JE ZABORAVIM! (VIDEO)

Razgovarajući o jednom koncertu tokom emisije sa Sinanom Sakićem, voditeljka je istakla kako se dogodilo i to da je pored čak 37 pjesama predviđenih za taj događaj, jedna zafalila. Pjevač, koji se do tada mnogo čega sa osmijehom prisjećao i od srca razgovarao na razne teme, priznao je da ne zna kako je moguće da ga tako nešto zadesi, te naveo i razlog.

"Ne znam kako je moglo to da mi se desi... Na svakom koncertu u diskoteci ja polazim sa 'Lepa do bola'. Da se meni izmigolji, jednostavno, da mi glava ne radi, ne sjetim se pjesme... A kad sam izašao, 'Sinane, zašto nisi pjevao 'Lepa do bola?', a ja vičem ljudi, aman, da me je neko samo podsjetio", pričao je on.


Pjesma koja je, kako je otkrio voditelj odmah poslije, pjevana na after pariju, a od danas će još jače stezati srca mnogih. Folk pjevač je u ranim jutarnjim časovima izgubio bitku sa bolešću. Preminuo je u porodičnom stanu na Dorćolu u Beogradu, saznaje Kurir. Sahrana će biti obavljena u Loznici, prema posljednjim saznanjima u ponedjeljak.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.