x

Postoji li rivalstvo između Cece i Lidije: Evo kako izgleda Ocoljićkina kuća, nije ni nalik pjevačicinoj

Kuća Lidije Ocokoljić nije ni slična Cecinoj.

Kuća Lidije Ocokoljić definitvno svjedoči tome koliko su Ceca i njena sestra različite. Lidija Ocokoljić je više od dvadeset godina provela je življeći u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana, no sada je odlučila da se osamostali.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ona je odavno sa suprugom fudbalerom Predragom Ocokoljićem sebi objezbedila dom, ali je iz nekog razloga odlagala preseljenje.

Kuća Lidije Ocokoljić nalazi se u kraju koji je i samu pjevačicu potpuno očarao

– Kuća je u potpuno mirnom kraju, imaju divnu terasu. Kao travica terasa, isto da može da se sedne. Mi smo živeli u iznajmljenoj kući dok se kuća u Ljutice Bogdana završavala. Tamo gdje smo živjeli, tu isto u kraju, totalno zavučena kuća, a odmah iza placa šuma. Mir samo čuješ cvrkut ptica.

Preselimo se ovamo, bio je jul mjesec, po cijelu noć turiraju motori, puštaju mi moje pjesme do daske… Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim i kaže on meni – navići ćeš se! I evo sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mjestu – rekla je Ceca koja je znala da će kuća Lidije Ocokoljić biti san snova.

S obzirom na činjenicu da su se Veljko i Bogdana preselili u Titel, te da će Anastasija živet i u Španiji, folk diva će praktično ostati da živi sama, ali joj to, kako kaže, nije problem, jer joj je potreban mir, ali je svjesna i da je kuća Lidije Ocokoljić veoma blizu nje.

Nije mi neobično, prija mi. Kada pričamo Lidija i ja kada svi odu negde svojim obavezama, a ono tišina i mir u kući, ne ulaze, ne izlaze… Odmaramo mozak i kažemo jedna drugoj – kakva milina. I ona je željna mira kao i ja – priznala je Ceca.

Kuća Lidije Ocokoljić dalje je od Cecne ali ih to ne sprječava da održavaju kontakt

Poznato je da su sestre Veličković veoma vezane jedna za drugu, te da su jedna drugoj najveća podrška u svemu. Kuća Lidije Ocokoljić na drugoj adresi nije prepreka sestrinskoj ljubavi.


– Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu. Apsolutna mi je podrška. To je već opšte poznato.

Neko je ko zaista brine o meni i uvijek je bila tu za mene, od privatnog do poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije voljela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Željela sam ovo što danas radim i uživam u tome – otkrila je Ceca u svom šouu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Svet-scandal.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.