x

Potresno! Objavljen posljednji video Divne i Jelene Karleuše: Kćerka joj je kupila poklon, ona se jedva kretala, a onda ju je čvrsto zagrlila!

Divna Karleuša, radijska voditeljka, preminula je 3. marta u svom domu nakon borbe sa teškom bolešću. Njena smrt veoma je teško pala Divninoj kćerki Jeleni koja je jedva imala snage da se jučer oprosti od svoje majke i isprati je na vječni počinak. U javnosti se pojavio njihov posljednji video, koji je nastao za Divnin rođendan.


Inače, Jelena je uvijek isticala da joj je majka najveća životna podrška i da je uvijek bila uz nju, a mnogi Karleušini prijatelji istakli su ovih dana da joj je smrt majke veoma teško pala i niko nije siguran kako će se ona izboriti sa ovim gubitkom. Kako je izgledao ovaj srećan momenat u njihovim životima pogledajte u video na početku teksta. 


Naime, Jelena je svojoj majci poklonila automobil, a na snimku se vidi da se Divna veoma teško kreće. Njihov emotivni zagrljaj i iskreni osmijeh na licu ne može, a da vam ne natjera suze na oči.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.