x

Poznati voditelj i glumac izgubio telefon. Snimci već preplavili internet!

Kako smo saznali Nenad Škundrić je nedavno izgubio svoj mobilni telefon, bez obzira što je uvijek govorio da to njemu ne može da se dogodi jer vodi računa o svojim stvarima. Međutim, izgleda da ga je stiglo, baš to, čemu se nije nadao.

Kako nevolja nikada ne ide sama, osim što je ostao bez mobilnog telefona, neko je počeo i da objavljuje njegove lične snimke koji su bili u istom. Za sada je sve to bezazleno jer su u pitanju duhoviti snimci, ali mi smo kontaktirali Škundrića i pitali ga da li se plaši da se ne objave i neki eksplicitniji snimci:

- Istina je da mi je telefon ukraden ili sam ga izgubio. Nemam pojma, niti o tome razmišljam. Nedavno sam imao zdravstveni problem i poslije toga ne dozvoljavam da me bilo šta iznervira, a posebno ovakve gluposti. Što se ovih klipova tiče, nisam siguran da li ih objavljuje osoba koja je došla do mog telefona ili ljudi kojima sam slao te klipove zezanja radi. U svakom slučaju, meni ne smeta, samo smatram da nije primjereno da se objavljuju i snimci na kojima su i moji prijatelji jer se oni ne bave javnim poslom i nikakav publicitet im nije potreban. Inače, plašim se samo Boga. Tehnologija je toliko napredovala da možete da namjestite i da se dopisujete sa Madonom, a ne sa mnom. Tako da me te priče apsolutno ne dotiču i nek objavljuje ko šta hoće, završio je na kraju Škundrić.

A mi vam u nastavku donosimo ekskluzivno "sporne" snimke koji već sad uveliko kruže internetom. 


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.