x

Poznati voditelj i glumac rasplakao region: Pogledajte i na koji način!

Pjevačica Sanja Maletić nedavno je objavila poslije pet godina diskografske pauze, novu pjesmu koja se zove "Ide mi bez tebe". Pjesma je naišla na pozitivne komentare, ali ono što je oduševilo samu pjevačicu, čime se pohvalila i na svom ličnom fejsbuk profilu, poznati glumac i voditelj Nenad Škundrić na specifičan i originalan način uradio je cover ove pjesme.

- Zaista nisam to uradio pretenziozno, niti mi je bila namjera da ja nekome pokažem kako se to radi. Dokaz je i taj što sam takozvani dramski, glumački cover snimio na telefonu i kao takav snimak bez bilo kakve prepravke poslao Sanji jer nas dvoje smo dugogodišnji prijatelji. Ubrzo mi je napisala da sam je oduševio gestom i da je ostala bez teksta. Nakon toga je moj cover objavila na svom profilu i od tad počinje "haos". Toliko pozitivnih komentara, iskrenih, emotivnih, ne pamtim kada sam dobio. Iz tog razloga, odlučio sam sa svojim timom iz TOPMEDI-e da pomenutu pjesmu uradim i studijski kako bi zvučala profesionalno i mogla regularno da se pušta na radio stanicama. Ali to je samo početak, ova neočekivana pozitivna reakcija ljudi koje me i danas drži i čini još ponosnijim nego što sam bio, "natjerala" me je da do kraja godine objavim i cd sa nekih desetak pjesama koje će upravo doživjeti ovu vrstu cover-a. Trenutno razmišljam koje bi to pjesme mogle da budu, ali sam siguran da će ljudima biti interesantno jer sam svakako prvi koji će objaviti cd sa cover-ima i to na ovakav način. Ubijeđen sam da pjevači čije pjesme ću "prepjevati" neće imati ništa protiv, jer i njima je to dodatni marketing, a i kao što sam rekao, nisu klasični cover-i, već više spadaju pod jedan glumački izraz. Udahnuću im jedan novi umjetnički život koji se ljudima već dopada i vjerovatno oživiti neke pjesme davno zaboravljene, još uvijek pod utiscima govori za naš portal Škundrić koji obećava da će na svakih mkesec, dva objavljivati po jedan cover kao singlove, da bi ih negdje, oko Nove Godine, objedinio i na cd-u.

Već slijedeće nedjelje Škundrić ulazi u studio kako bi pjesmu Sanje Maletić uradio profesionalno, a istog dana snimiće cover za još jednu pjesmu čije objavljivanje se očekuje sredinom juna.

Kao što je i sama pjevačica napisala, Škundrić čega god se "dohvati" to donese određeni umjetnički izraz što samo govori u prilog tome da su njegovi talenti nepresušni.

U nastavku teksta upravo poslušajte Škundrićev cover za Sanjinu pjesmu. Napominjemo, da je u pitanju ameterski snimak nastao u trenutku, ali to svakako nije sprečilo ljude da osjete iskrenu emociju koju je Škundrić uspio da prenese na njih. Dok ne bude gotova i potpuno nova studijska verzija ove pjesme, slušaćemo ovu. Jer nekada su emocije najvažnije, a to niko ne može da ospori slušajući ovaj cover. 


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.