x

POŽURI, S**ŠIĆU: Procurila skandalozna prepiska Duška Radonjića sa duplo mlađom djevojkom! Slao svoje obnažene slike! (FOTO)

Duško Radonjić široj javnosti je postao poznat nakon svog učešća u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga". On je u Bijelu kuću ušao kako bi pružio podršku svojoj kćerki Andrijani Radonjić, a tokom svog višemjesečnog boravka imao je mnogo napetih situacija sa pjevačicom i njenim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Radonjićev ljubavni život je intrigirao javnost, naročito zbog navodne veze sa Zoricom Marković. Još jedna zadrugarka bacila je oko na Duška, a u pitanju je Maca Diskrecija sa kojom Radonjić nije želio ništa više od prijateljstva.


Međutim, po napuštanju Bijele kuće, Radonjić je postao mnogo otvoreniji po pitanju komunikacije sa ženama. Ekipa portala Pink.rs došla je u posjed prepiske koju je Duško razmjenjivao sa duplo mlađom djevojkom, koja bi po godinama mogla kćerka da mu bude!


Pored ovoga, Pink.rs je došao u posjed eksplicitnih fotografija koje je Duško slao ovoj djevojci, međutim ovaj sadržaj je bio neprimjeren za objavljivanje. Na ovim fotografijama jasno se vide Radonjićevi intimni dijelovi i njegov polni organ.


Kako će Duškova kćerka, Andrijana reagovati kada vidi ovo, ostaje nam da saznamo.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.