x

svi su tu, zeta nema

Prava istina o Luninom i Anabelinom odnosu: Svađale se i urlale jedna na drugu, evo kakvo je stanje sada!

Odnos Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas često je privlačio pažnju javnosti. Anabela se rijetko može vidjeti na Luninim fotografijama, nema je na mnogim porodičnim skupovima, pa javnost još komentariše njihove svađe iz rijalitija,

Anabela je podržala kćerku kad je bila u vezi sa oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem, međutim pjevačica je svoje ogorčenje i razočarenje pokazala u rijalitiju „Zadruga“, gdje su se svađale, izgovorile jedna drugoj teške riječi.


Kako Anabela i njen zet Marko nisu u dobrim odnosima od samog starta, i Luna se distancirala i majci prestala da se povjerava, a to je jednom prilikom ispričala i sama Anabela u jednoj emisiji. Marko je međutim otkrio medijima da su se kćerka i majka sastale i razgovarale nakon svega.

Kako su nedavno Miljkovići postali roditelji, te dobili preslatku kćerkicu Miu, a Luna ulogom majke oduševila javnost, bivša zadrugarka je nedavno i mnogima o svom odnosu sa majkom zapušila usta.


Sada je Đoganijeva podijelila na svom Instagramu da zajedno sa mamom proslavlja rođendan.

–Srećan, rođendan majko moja, želim ti zdravlje, sreću i puno ljubavi! Neka ti ova godina bude još ljepša od prošle, i ne skidaj osmijeh sa lica! Voli te tvoja kćerka - napisala je Đoganijeva. Na snimku su svi iz porodice, samo se ne vidi da je i zet Marko tu. Možda je zet negdje iza kamere.


- Uživam sa njom, Mia je stvarno preslatka i raste iz dana u dan. Ne vidim sebe kao njenu dadilju. Moja baka je mene vrlo rado čuvala, tako da sam naslijedila tu ljubav i taj gen od nje. Imam model ispred sebe i želim da budem baš takva. Mia ima dadilju, a ja sam baka. Naravno, kad god njima treba, ja ću biti tu da je pričuvam i pazim na nju – rekla je pjevačica nedavno za domaće medije.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.