x

poslije tri dana bjekstva

Predao se Stefan Karić: U pratnji advokata stigao u policiju!

Stefan Karić, koji je prije tri dana optužen od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, u pratnji advokata i jedne gospođe se pojavio pred PU Sremska Mitrovica.

Ekipa Kurira našla se na licu mjesta, a bivši zadrugar nije bio raspoložen za davanje izjava.

Inače, Nataša Šavija sa teškim tjelesnim povredama primljena je u KC Vojvodina gdje trenutno čeka da bude operisana. Ona je u izjavi za Kurir otkrila da se osjeća sve gore.


Foto: Kurir

- Iskreno osjećam se sve gore, i fizički i psihički kako vrijeme prolazi, osjećam sve jače bolove, lijeva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa.. Prvo me je držao bijes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti. - rekao je ona i dodala:


- Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osjećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potražila sam i pomoć psihijatra ovdje u bolnici, zapravo, tek sad razumijem te žene, žrtve nasilja i koliko ovo utjera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne vjerujem da ću neko vrijeme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi - ispričala je Šavija za "Kurir".

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.