x

s lica mjesta

Prelijep dan na Vlašiću, sunce "okupalo" posjetioce! (Foto+Video)

Zimska sezona je u punom jeku, a idealno je vrijeme za zimske sportove i boravak na našim planinskim ljepoticama. Vlašić je prava atrakcija, a ekipu Ekskluzive je ugostio Vlašić Ski, gdje su nas dočekale super staze. Boravak za sve posjetioce je bio prelijep s obzirom da je tokom cijelog dana sijalo sunce. Čaroliju svega dokazuje i video snimak, među njima i onaj iz zraka, koji smo zabilježili za Vas. 


Iz Ski centra Vlašić sutra najavljuju još ljepši dan, jer prognoza pokazuje da će vrijeme biti sunčano, a oni kažu da će staze biti još bolje… Naša ekipa se uvjerila da Vlašić Ski posjeduje idealne uslove za boravak, a pristupačne cijene su razlog više zašto se uputiti na ovo mjesto. 


Vlašić je kraj ljubaznih ljudi, raznovrsne ponude i prirode, pa i kad nema skijanja zabave ne nedostaje. Vlašić Ski je idealno mjesto za uživanje na planini Vlašić, pa nije ni čudo što je ovo jedna od omiljenih turističkih lokacija ove zimske sezone. 


Više o aktuelnosti i dešavanjima sa Vlašića možete doznati putem stranica: 

.

.

.

.

.

.

.

Inače, vrijedi spomenuti i da smo poslije skijanja odsjeli u jednoj od najljepših vila na Vlašiću - Vili Bašić, stoga imamo toplu preporuku za sve koji žele svoj boravak na planini učiniti bajkovitim.

Više o Vili Bašić pogledajte na stranicama:
https://www.instagram.com/vila_basic_vlasic/
https://www.facebook.com/Vila-Basic

Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.