x

prva izjava nakon razvoda

Presuda trajala duže nego brak, Dada Mešaljić nakon razvoda ogolila dušu: Slavim kraj!

Dada Mešaljić  je zvanično krenula u novo poglavlje života nakon zvaničnog razvoda od supruga Jasmina sa kojim se rastala zbog navodne prevare. Iako su još prije nekoliko mjeseci prekinuli svoj ljubavni odnos, konačno je završen i sudski proces.

Vidno uzbuđena, ali i sa osmijehom na licu, što je najvažnije Dada ne krije da joj je pao veliki teret sa srca.

- Odlično se osjećam, nikad bolje zapravo! Konačno se sve završilo, slavim kraj - okrenula je Dada malo i na šalu, onako kako samo ona to umije.


Godinama unazad svjedoci smo da mnoge dame odlučuju da razvod proslave glamuroznije nego samo vjenčanje te nas je zanimalo da li će to biti slučaj i kod Dade.

- Nije da nisam razmišljala o tome (smijeh) Šalu na stranu, izuzetno sam bila srećna kada sam dobila presudu s obzirom da je jako dugo trajao cijeli proces- rekla je za Grand i potvrdila da je starateljstvo pripalo njoj.


- Sud je donio odluku oko viđanja djeteta, naravno da ima pravo na to, ali ipak bih te detalje zadržala za sebe.. Pa vidjećemo kako će sve to izgledati- istakla je Mešaljićeva.

Ono što je najbitnije je da ni u najtežim životnim situacijama nije izgubila vedar duh te na našu konstataciju o novoj udaji odgovorila u svom maniru.


- Jezik pregrizli! (smijeh)- našalila se Dada i poslala važnu poruku, a to je da nikada ne skidate osmijeh sa lica, ma šta god se dešavalo u vašim životima jer kako i sama tvrdi – uvijek poslije kiše dođe sunce.

.

.

.

.

Izvor: Grand.nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.