x

Prevareni turisti smješteni, a imaju mogućnost besplatnih turističkih tura u Sarajevu

Jedinstvo turističkog sektora u Kantonu Sarajevo još jednom je na djelu. 

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

 Turistima koji su prevareni za smještaj u Sarajevu putem nelegalnog odnoso nepostojećeg smještajnog objekta na aplikaciji Booking.com, te kojima su narušeni planovi za ugodan i lijep boravak tokom predstojećih praznika, Udruženje turističkih vodiča Vučko ponudilo je besplatne turističke ture u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

NAJČITANIJA VIJEST:

IVICU SU NAŠLI U RIJECI SA KRPOM U USTIMA I TEGOM PRIKAČENIM ZA TIJELO Isplivali jezivi detalji smrti momka iz Prijepolja

„Izuzetno nam je žao što su navedeni turisti u Sarajevu doživjeli neprijatnost u vezi s lažnim smještajem, te im želimo makar djelimično, a u skladu s našom ulogom u turističkom lancu, uljepšati boravak u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Pozivamo ih da nas kontaktiraju (+387 61 240 286) kako bi im upriličili turističku turu odnosno obilazak i upoznavanje kulturno-historijskog jezgra grada, te najvažnihih sarajevskih atrakcija“ – poručili su iz Udruženja Vučko.

U međuvremenu, predsjednik Turističke zajednice KS – Haris Fazlagić u saradnji s hotelijerima aktivno je radio na pronalaženju alternativnog smještaja za prevarene turiste.

NAJČITANIJA VIJEST:

Slučajna prolaznica i ulični svirač Cesaricom oduševili Sarajlije i turiste.

“Veliko hvala gradonačelnici Sarajeva – Benjamini Karić koja je pronašla rješenje smještaja za navedene turiste”, saopćili su iz TZ KS.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

N1

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.