x

PREVARIO ANDRIJANU? Mina otkrila DETALJE VRELE AKCIJE sa Đeksonom! (VIDEO)

Iako su Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson okončali svoju vezu i okrenuli se novom životu i uplovili u nove ljubavne avanture, Mina ne prestaje da gaji osjećanja prema svom bivšem dečku. Ova ukućanka svojim postupcima pokušava na sve načine da razdvoji Đeksona i Andrijanu Radonjić. Ona je tokom večeri dok su trajala pitanja gledalaca priznala svim ukućanima šta su njih dvoje radili dok su spavali zajedno u izolaciji.

- Nemanja veoma dobro zna o čemu smo nas dvoje razgovarali da li mogu još jednom da ga zagrlim, da li mogu da budem bliska sa njim, jer sam ja ipak sa njim provela najljepši period od najljepšeg do najgoreg trenutka. On vrlo dobro zna... ja sam se ušunjala u krevet, zagrlila sam ga, posle nekoliko minuta počeli smo da se mazimo - ispričala je do detalja Mina šta su radili pod jorganom. 


- Ja nisam bio svjestan kad se ona ušunjala, ali sigurno bih osjetila da sam je "hvatao", zadovoljavao. Nemam razlog da lažem, Andrijana i ja smo raskinuli, ne bi bio problem da joj kažem zagrli me. Ali nisam to rekao... Ja sam rekao da se ne ložim na tebe, prestani da mi praviš ovdje smicalice - rekao je Đekson bivšoj djevojci.


Mina nije odustajala i svakom svojom narednom izjavom je pokušavala da dočara situaciju koja se dogodila prije nekoliko večeri, dok su Đeksona zasmijale njene riječi.

- Ne mogu da te maltretiram i da idem za tobom. Sviđaš mi se, šta je tu problem - otvoreno je rekla MIna, dok je Đerić govorio da on ne osjeća ništa prema njoj i da voli drugu djevojku. 

Voditeljka je upitala Andrijanu, Đeksonovu novu ljubav da prokomentariše da li vjeruje u ono što je ispričala njena cimerka i da li će to pokolebati njen odnos sa Nemanjom.

- Meni je Mina rekla da kada budem vidjela snimak da ću se smijati. Ja kad se zaljubim, ja ne otupim, nego mi se prag tolerancije završi. Nisam glupa...Biću tolerantna što se ove situacije tiče, a kad se pojavi snimak, onda ću reagovati - dala je Andrijana komentar na sve ovo. 

Đekson i Mina su vodili dug razgovor, a Đeriću nije nimalo prijalo ono što je njegova bivša djevojka rekla, pa da bi okončao sve on joj je pružio ruku i čestitao. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednim video snimcima.




(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.