x

Ljuba i Karađorđe zgroženi

Prevario je, izdao, ostavio na cjedilu samu: Subotićka skovala plan kako da zauvijek veže Pecu uz sebe!

Aleksandra Subotić oprostila je nevjenčanom suprugu Petru Peci Raspopoviću prevaru sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, a kako bi održala brak, vrijedno radi na tome da dobiju još jedno dijete.

Kako izvor otkriva, Subotićeva je iskoristila to što je njen suprug spreman na sve da ona zaboravi prevaru, pa je pristao i na drugo dijete iako joj je više puta naglasio da nije za proširenje porodice.


- Još kada je Aleksandra rodila njihovog sina Jovana, Peca joj je rekao da ne planira više djece i da je s tim završio. Budući da je ona oduvijek maštala da ima bar troje, pokušavala je da ga ubijedi da rade na drugom djetetu da bi razlika u godinama bila manja i da bi ih lakše odgajala. On to nije želio ni da čuje. Ipak, kada je odlučila da mu oprosti preljubu, stvari su se promijenile, a već prvih dana pomirenja mu je naglasila da želi još jedno dijete, na šta je on pristao - priča izvor za Alo i otkriva da Subotićeva nema podršku svojih najbližih.


- Još jedno dijete za Aleksandru znači sigurnost da će Peca ostati uz nju i da je nikada više neće ostaviti. Ipak, članovi njene porodice i najbliži prijatelji nikako se ne mire s tim što ona želi da rodi još jedno dijete čovjeku koji ju je na najbolniji način izdao, prevario i ostavio je samu - kaže izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.