x

Prijovićka ne želi više da šuti o Breni i Bobi, otkrila šta je sve proživljavala na početku veze s Filipom

Karijera Aleksandre Prijović počela je u podrumu

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Aleksandra Prijović, trenutno je najveća mlada muzička zvezda kod nas, koja iz dana u dan niže uspehe kakve nije mogla ni da zamisli.

NAJČITANIJA VIJEST:

KĆERKA SAŠE MATIĆA JE BOGINJA LJEPOTE Duge mišićave noge, izgled top modela: Pjevačeva nasljednica se samo jednom pojavila u javnosti

Međutim, karijera Aleksandre Prijović počela je vrlo neslavno, ispala je iz takmičenja Zevzda Granda, ali je već sledeće godine Saša Popović pozvao da ponovo učestvuje i ne sluteći da će baš ona biti najveća zvezda iz njegovog jata.

Tokom takmičenja izdvojila se od ostalih svojim predivnim glasom koji je naročito oduševio Šabana Šaulića, kralja narodne muzike, a već sa prvom pesmom postala je veoma tražena pevačica.

Posle toga su usledili hitovi jedan za drugim, a potom i udaja za Filipa Živojinovića.

Kada je postala Brenina i Bobina snajka svi su mislili da će Aleksandra zbog toga imati protekcije u Grandu.

Međutim, na iznenađenje mnogih nije bilo tako, naprotiv, Aleksandra je i dalje svoj put krčila sama.

Karijera Aleksandre Prijović – iz podruma do velike scene

Pevačica sve do skoro nije imala potrebu da ističe to da joj Brena i Boba nisu pomagali u karijeri, dodajući da joj je Filipova maćeha svakako davala savete, ali da nije imala drugu pomoć od nje.

Međutim, kako je njen uspeh bivao sve veći, a priče da je sve to postigla zahvaljujući Breni i Bobi sve češće, Aleksandra je odlučila da otkrije da joj je jedino njen suprug pomagao i da je ovo što je postigla njihov zajednički uspeh.

– Ovo je naš zajednički uspeh.

Sve ovo što se dešava mi smo zaista uradili zajedno.

Niko treći.

Niko treći nije postojao poslednjih osam godina.

On je svako jutro ustajao i svako veče legao i razmišljao šta je sledeće što treba da uradimo. Ja njega imam u slušalici kada smo na koncertu.

On mi kaže koja je sledeća pesma, kada će vatra.

To su neke stvari.

NAJČITANIJA VIJEST:

"PSIHOPATE NAPADAJU BOTOVSKI U HORDAMA I NA NAJBOLESNIJI NAČIN" JK potresena zbog smrti Mihaila: Svakoj žrtvi nasilja poručujem...

Jelena Karleuša više puta je govorila o svojoj borbi sa ružnim komentarima i sajber nasilju od strane ljudi sa društvenih mreža, a sada se oglasila i povodom smrti Mihaila Janjuševića.


Ostale fotografije pogledajte klikom

Kada završim neki koncert, on mi kaže: ‘Vidiš iz onog našeg podruma, gde je sve krenulo, a gde smo došli’” – otkrila je Aleksandra Prijović.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

svet-scandal.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.