x

Prijovićka otkrila kako ju je FIlip rasplakao na svakom koncertu: ''Kada čujem u slušalici da mi to kaže, gotovo, ja tu gutam knedle''

Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović u 2023. ostvarila je svoje najveće snove vezane za karijeru - otpočela je svoju veliku koncertnu turneju "Od istoka do zapada" koja još uvek traje, a gotovo svako druženje sa publikom širom regiona, u nekoj od arena, propraćen je suzama - kako publike, tako i njenim.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kako je ispričala za Blic, nju su gotovo svaki put rasplakale riječi njenog supruga Filipa Živojinovića, koji joj je bezrezervna, najveća podrška.

NAJČITANIJA VIJEST

JK ZA BADNJE VEČE IZVRIJEĐALA CECU PA URNISALA I MAJU BEROVIĆ: Pjevačica ih nije štedjela, a evo šta je bio POVOD

Filipa na koncertima čujem u slušalici, i kada mi kaže: "Zamisli šta smo napravili iz onog našeg podruma, pogledaj nas, pogledaj nas gdje smo večeras".

I ja tu, gotovo, bukvalno gutam knedle, ne mogu sebi da dođem.

Kada vidim, mamu, tatu, baku, deku...", počela je Aleksandra.

Šta me je najviše guralo naprijed, o ovome nikada nisam ni pričala.

Kada smo Filip i ja krenuli da se zabavljamo prije osam godina, niko nije mogao da zamisli, pa ni ja prva, koliko će on meni značiti u karijeri.

I nekako godinama, sve ono što smo radili su neki ozbiljni pjevači, producenti, kompozitori komentarisali kao sve je to lijepo što vi radite, super je to, ali nije to za veliki koncert.

Sve ovo što smo mi zajedno napravili niko nije gledao na taj način da od toga zaista može i nešto ovakvo da se desi.

Dok smo mi vjerovali od prvog dana.

NAJČITANIJA VIJEST

ALEKSANDRU MLADENOVIĆ VATROMET POGODIO U VRAT Pjevačica na Badnje veče povrijeđena: Pokazala kako izgleda nakon incidenta

Uvijek kada ti ljudi kažu da to ne možeš, tad najviše možeš - smatra ona.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Autor: pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.