x

PROCURIO SNIMAK! MILAN MILOŠEVIĆ UNAPRIJED ZNA ŠTA PRODUKCIJA SPREMA? Rekao Filipu da će biti poligraf u Zadruzi! Pogledajte snimak!

U Zadruzi je nastao novi haos. Filip Đukić je sada promijenio ploču i od sinoć tvrdi kako je imao akciju u kupatilu sa Kijom Kockar. Ispostavilo se kako je njegova djevojka Marija Ana bila u pravu kada je rekla kako joj se odao da traži novac od produkcije kako bi pustio ovu priču.

Filip Đukić je izazvao pravi haos sinoć u Zadruzi kada je rekao kako je imao akciju sa Kijom. Ona je ušla u žestok konflikt sa njim, te se izvinila Mariji Ani jer joj nije vjerovala u ono što govori o Filipu. 

Milan Milošević se nakon sinoćnjeg haosa osamio sa Filipom. Rekao je kako je Mariji Ani odmah vjerovao u njenu priču da joj je Filip rekao kako je imao s*ks sa Kijom. Milošević je dodao kako je u sve povjerovao osim u to da je je tražio novac od produkcije. Podsjetimo, Marija Ana je rekla kako joj je Filip u tuš kabini rekao kako traži novac od produkcije kako bi pustio priču da je imao odnose sa Kristinom. 

Sinoćnji razgovor Milana Miloševića i Filipa Đukića ostao je zapažen i zbog sljedećih riječi Milana Miloševića: "Traži poligraf koji će biti". Ovo je odmah izazvalo brojne komentare. Milošević kojeg su gledaoci više puta optužili kako je u dogovoru s produkcijom, ovom rečenicom je ponovo podgrijao sumnju u ovu tvrdnje, te su ga opet optužili kako unaprijed zna šta će se desiti u Zadruzi. 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.