x

Prolaze kroz pakao: Porodica Šaulić podnosi tužbu, ali postoji veliki problem! Šabanova penzija od 2.000 € stopirana!

Porodica Šaulić riješila je da pokrene privatnu tužbu protiv Alsina Leventa, Turčina koji je uzrokovao saobraćajnu nesreću u kojoj je tragično poginuo pjevač Šaban Šaulić i njegov prijatelj Mirsad Kerić..

Da bi porodica pokrenula taj postupak, prvo mora da dobije umrlicu Šabana Šaulića. Porodica čeka da im njemačko tužilaštvo dostavi umrlicu pokojnog pjevača kako bi mogli da tuže Turčina, a u međuvremenu Šabanova udovica pati u četiri zida.

Dostava umrlice blokira i penziju koju bi Šabanova udovica trebalo da prima, a koju je on uplaćivao za života. Njemačko tužilaštvo treba da izda potvrdu o Šabanovoj smrti da bi porodica mogla da obavi sve obaveze koje ih čekaju.


Prije svega, treba da se riješi pitanje naplate osiguranja, a potom i penzija, koja će iznositi oko 2.000 eura. Takođe, porodica ima u planu da podnese privatnu tužbu protiv Leventa, a zasad se raspituju šta njemu sljeduje po službenoj dužnosti.

Pored poteškoća oko papirologije, Šabanova udovica Gordana Šaulić se bori i dalje sa tugom koju osjeća nakon što je izgubila voljenog supruga, sa kojim je bila u braku 43 godine. Goca, kako navode njeni bližnji Šabanovim odlaskom je izgubila i dio sebe jer su bili nerazdvojni dugi niz godina.



"Svima je i dalje teško, ali Goci je najteže. Gocin se život vrtio samo oko Šabana. Od njene 16. godine je s njim bila. Od trenutka kad se probudi, pa sve dok ne zaspi ona se bavila Šabanom i sad joj sve ovo teško pada. Loše je, pije i dalje lijekove za smirenje. Ne spava noću. Mnogo joj je teško jer su njih dvoje bili mnogo vezani. Iz kuće ne izlazi jer još nema snage da sa prolaznicima priča o Šabanu. S druge strane, njoj je baš kod kuće tužno jer je kuća podsjeća na njega. Gdje god da se pomjeri, sve je podsjeća a njega, samo o njemu priča. Bila je to velika ljubav, zato je i tuga takva", navodi izvor.

"Dolaze svi svaki dan Ilda, Sanela, Mihajlo, njihovi partneri, dve-tri bliske drugarice, trude se da je ne ostavljaju mnogo samu. "Teško joj je što bar nema te papire da završava tehničke stvari i da tako malo skrene misli, ali šta je, tu je", završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.