x

PRONAĐEN ČEKIĆ KOJIM JE UBIJENA JELENA?! Policija traga za vlasnikom telefona koji je lociran na MJESTU UBISTVA i otišao na Novi Beograd!

Policija je nedugo nakon ubistva Jelene Krsmanović, analizom baznih stanica mobilnih telefona na nasipu u Crvenki od 2. aprila 2016. godine, kada je zvijezda Granda brutalno ubijena u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, otkrila mobilni telefon koji se nalazio u vrijeme pjevačicinog ubistva u njenoj neposrednoj blizini.

- Praćenjem kretanja tog mobilnog telefona, utvrđeno je da je odmah nakon ubistva pjevačice, oko 17 sati, njegov vlasnik počeo da se kreće ka Novom Beogradu. Posljednje lociranje bilo je na Savskom keju na Novom Beogradu - priča izvor upoznat sa predmetom ubistva pjevačice.

Prema njegovim riječima, operativnim radom policije i obradom informacija do kojih su došli, upravo na tom mjestu bačen je čekić za koji se sumnja da je oružje kojim je Jelena ubijena.

- Ronioci Žandarmerije pronašli su u vodi, nedaleko od mjesta gdje je telefon posljednji put lociran, čekić. Vještačenja tog predmeta do sada nisu otkrila pjevačicinu krv na njemu, a sumnja se da su tragovi uklonjeni hemijskim supstancama na putu od nasipa do Crvenke - objašnjava naš izvor.

Samim tim, naložena dopuna optužnice koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića o tome ko je sve, kada i koliko dugo bio na nasipu u vrijeme ubistva Jelene, otkriće i ko je vlasnik misterioznog telefona.

- Koja je i kakva povezanost vlasnika telefona sa ubistvom pjevačice, odnosno sa Zoranom Marjanovićem koji je optužen za ubistvo, znaće se kada se otkrije ko stoji iza tog broja. Sumnja se da on zna mnogo toga o pjevačicinoj smrti, odnosno da je on saučesnik u ovom brutalnom ubistvu, pogotovu zato što je na mjestu gdje je tog 2. aprila posljednji put lociran njegov telefon pronađen čekić - kaže naš izvor.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.