x

žestok okršaj

Propala pjevačica, njene pjesme ne zna ni muž! Ja sam zvjezdetina: Jovana Jeremić odbrusila Seki Aleksić!

U domaćoj javnoj sceni nastao je pravi haos zbog izjave voditeljke Jovane Jeremić koja je u uživo programu govorila o ljudima koji "pričaju o Kosovu ispijajući kafu na Vračaru" i istakla da je veliki broj njih "prodao svoju dedovinu za ogromne pare".

Njen stav naišao je na osudu brojnih javnih ličnosti. Na njene riječi prvi je reagovao Sloba Radanović koji je nimalo nije štedio, a isto su uradile i druge javne ličnosti. Po voditeljki je potom oplela glumica sa Kosova Milica Tomašević, zatim i njena sestra, ali i glumac Milan Vasić, kao i starleta Tamara Đurić. Potom je na glas protiv voditeljke podigla i pjevačica Seka Aleksić.


Seka je poručila da bi Jovana trebalo da se izvini ljudima sa Kosova i Metohije, a voditeljka je sada surovo odbrusila pjevačici nazivajući je "propalom pjevačicom". "Prvo ne komentarišem propale pjevačice kojima su propali nastupi i albumi, a drugo ne komentarišem pjevačice koje nisu na mom intelektualnom nivou jer ne razumiju moje riječi i moju besjedu koju sam imala vezano za folirante koji su prodali svoju zemlju i došli na Vračar u odnosu na one ljude koji pošteno brane svoju zemlju i koji su ostali na svojim ognjištima", započela je.


- Propale pjevačice koje za svoje nastupe prodaju tri karte, bez obrazovanja i mozga, ali i bez duše koje zabole briga za Kosovo, već im je samo u interesu da se preko mene vrate u žižu javnosti, neću komentarisati jer ja sam zvjezdetina. Pjevačice kojima su albumi propali, koje s posljednjeg albuma imaju jedan hit, a možda ni taj jedan. Jedno je sigurno, ona nikada neće biti gošća jutarnjeg programa koji ja vodim i uređujem jer u moj jutarnji program dolaze samo zvjezdetine.


- Posljednji album “Bioskop” koji je izdala i tri pjesme poslije toga bukvalno ne zna ni njen partner Veljko, a kamo li neko u Srbiji, tako da ja razumijem njen vapaj i očajanje da se zakači za mene da bi došla do parčeta popularnosti. Zabole nju briga i za Kosovo i za ljude koji se tamo muče, koji su tamo ostali, njoj je važno samo da preko Jovane Jeremić stiče popularnost. Trebalo je tako otvoreno da kaže, ja joj to dajem besplatno, meni popularnost ne znači ništa, meni je važna samo suština. A to je istina da su najveći heroji samo oni ljudi koji su ostali tamo da brane svoju otadžbinu, svi drugi su foliranti. Tačka - rekla je Jovana za Informerov portal i dodala:


- Još bih dodala da je to žena koja se predstavlja kao velika vjernica, a onda iza kulisa ogovara sve svoje koleginice i namješta im, zakazuje koncert dva dana prije koncerta koji je prethodno zakazala njena drugarica. E to je licemjerstvo, to je nečovještvo i to je nešto što narod neće da zaboravi. A ovo što sam ja rekla je samo istina kojoj mora da se pogleda u oči - ispalila je Jovana.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.