x

Provocira tortinu ženu! Dragana Mitar je sinoć prelomila da želi da bude sa Edisom: Danas je Zilhi poslala jasnu poruku!

Svi zadrugari morali su da ispoštuju pravilo Zadruge i probude se istog trenutka kada čuju zvuke muzike koju je samo za njih pripremio Veliki šef.

Oni su nerado ustali i odmah započeli sa obavljanjem prvih jutarnjih rituala kako bi se što prije pripremili za predstojeća dešavanja, ali nikako nisu očekivali nešto što nije bilo predviđeno u nastavku.

Svi su odmah ustali i počeli da igraju, a najveselija bila je Jovana Tomić Matora, a njen performans se mogao vidjeti i u ranim jutarnjim satima. Međutim, kada su čuli numeru "Žao mi je prevarene žene" Dragana Mitar morala je odmah da odreaguje, budući da se u njoj odmah pronašla.


- Katastrofa, pjesma je hit - rekla je Dragana.

Dragana je sinoć definitivno odlučila da bude u vezi sa Edisom Fetićem, oženjenim ocem troje djece, a njihovo flertovanje i dodirivanje traje danima. Mnogi komentatori na društvenim mrežama su prebacili Draganu da tom pjesmom dodatno vrijeđa Edisovu zakonsku suprugu, što je u najmanju ruku nepristojno, ako ne i bezobrazno.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.