x

izliječio se

Prvo javno pojavljivanje Saše Kovačevića nakon bolesti: Evo kako pjevač izgleda nakon borbe! (Foto)

Saša Kovačević pojavio se na koncertu kolege iz Grčke Nikosa Vertisa na Tašmajdanu.

Foto: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

Saša je stigao u pratnji svoje partnerke Zorane, a Kovačević je ovom prilikom progovorio o bolesti, posle koje se prvi put pojavio u javnosti.

- Neki virus je, u stvari, prošao kroz mene i veliki pad imuniteta. Trombociti i leukociti su bili ispod svake granice, pa sam tu morao da radim spinalnu punkciju koštane srži i svašta nešto što nije bilo ni prijatno. Bogu hvala sve je okej, proletjelo je nešto, vjerovatno u nekom trenutku kad sam bio pod većim stresom i umorniji. Desetak danas sam bio na intenzivnoj njezi. Ovom prilikom bih da se zahvalim svim doktorima, tehničarima i medicinskim sestrama sa Kliničkog centra jer su stvarno bili divni prema meni - iskren je bio Saša.


Foto: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

Pjevač je prokomentarisao i nedavne incidente na muzičkom festivalu Music week, kada je publika flašama, čašama i nakitom, gađala pojedine izvođače.

- Iskren da budem, nisam propratio budući da sam prošao kroz poprilično težak period. Ne znam šta reći, obzirom da se muzika koja se danas propagira šalje neku drugačije, da ne kažem pogrešnu poruku omladini, mislim da nismo na dobrom putu što se toga tiče. Razumijem i drugačiji pravac i trendove, i ranije se to pjevalo, ali nekako kada imate izvođače kada pjevaju o istim stvarima, mora to da se ispolji u vidu bilo kakvog nasilja. Ne znam kako bih se ja osjećao, ali svakako nije lijepo slati takvu poruku - rekao je Kovačević, koji je zbog virusa čak dva puta bio hospitalizovan.


Foto: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

.

.

Izvor: Kurir
Foto: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.