x

lažu gledaoce?

RADE PROTIV KIJE? Kćerka Sinana Sakića otkrila kako joj je prijatelj iz produkcije javio kako nije bilo s*ksa između Kije i Filipa! SVE SU JOJ NAMJESTILI!

Đulkica Sakić Amzić, kćerka jednog od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima Sinana Sakića, pasionirani je fan rijalitija "Zadruga". Ona nerijetko na svom Instagram profilu komentariše dešavanja na imanju u Šimanovcima, a ponekad se uključi i telefonski u Bijelu kuću da diskutuje direktno sa takmičarima.

Sinanova kćerka veoma emotivno prati "Zadrugu" i ne sviđa joj se veza Lune Đogani i Slobe Radanovića, te je zato na strani pjevačeve još uvijek zakonite supruge Kristine Kije Kockar.

Ona je gledala sinoćnu akciju Kije i Filipa Đukića u toaletu, koju je produkcija okarakterisala kao žestok s*ks jer se kamera tresla pod njima. Međutim, Đulkica tvrdi da s*ksa zapravo nije ni bilo, te da stjuardesini kritičari nemaju pravo kada je blate.

Sakićeva je na Instagramu objavila kako je zvala prijatelja iz produkcije koji su joj otkrili detalje o Kijinoj i Filipovoj akcij: "Za sve Kijine dušebrižnike pozvala sam prijatelja iz produkcije. S*ksa nije bilo, namješteno sve. Tako da vi koji mi šaljete poruke tog tipa, eto ti je, neka nje meni, a evo vama kokošarki. Idemo lagano Kija", napisala je Đulkica na Instagramu i docrtala nekoliko srca u znak podrške stjuardesi.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.