x

maja bi se još dorađivala

Radila sam kapke, grudi, usne... Spisak estetskih korekcija ove zadrugarke frapirao sve, evo šta bi djevojke na sebi još promijenile!

Voditelj Ognjen Amidžić je u novom izdanju kultne emisije "Amidži šou" ugostio aktuelne zadrugarke, Sanju Grujić, Maju Marinković, Žanu Omniu, Aleks Nikolić i Milicu Veselinović.

Voditelj je pokrenuo razgovor sa gošćama o tome šta su radile od estetskih zahvata i korekcija.

- Ja sam uradila grudi, imala sam neku korekciju, ništa više nemam na sebi urađeno - rekla je Aleks.


- Radila sam grudi i nos, bockalice su sve žene uradile. Kada je moj slučaj, meni su uvijek bile prenaglašene. Ostalo je još zadnjica. Svaka žena mora da radi na psihičkoj i fizičkoj ljepoti - rekla je Maja.


-  Ja se slažem sa tobom Ognjene, ono što jedan trening može da uradi, ne može plastični hirurg. Nemam ništa protiv estetskih korekcija, ko može, nek izvoli. Svako na svoj način. Imala sam dosta estetskih zahvata i itekako ću imati. Poslije nekih godina to umije da bude borba sa gravitacijom... Radila sam grudi, usta, kapke, masu nekih stvari - rekla je Žana.


- Ja sam imala operaciju ušiju, to je jedina stvar koja mi se nije svidjela, ali samo jedno uho. Lijevo je bilo više, desno je bilo samo malo. Jedno je bilo klempavije jer sam kao beba spavala na jednoj strani, to će tako i ostati - rekla je Milica.

- Ja sam prirodna potpuno. Smanjila bih možda malo usne, ali genetski - rekla je Sanja.

.

 

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.