x

RANI RADOVI UČESNICE ZADRUGE: Maloljetna Dorotea plesala oko šipke u klubu, muškarci je dodirivali, OVO JE KRILA OD JAVNOSTI!

Dorotea Jovanović na sve načine se trudi da u rijalitiju „Zadruga“ ostavi utisak smjerne djevojke, ali nije baš tako. Samozvana dizajnerka je, kako Kurir saznaje, prije dvije godine, kao maloljetnica, nastupala kao igračica u jednom klubu, u kome su je gosti hvatali za zadnjicu!

U prilog tome svjedoči snimak, kao i fotografije u čiji posjed je došla redakcija Kurira. Sudeći prema videu, Dorotea, koja je tada bila brineta i nije imala silikone u usnama, uživala je u svom plesu. Ona je u klub došla obučena u crnu bluzu, suknju i čizme preko koljena.


Međutim, garderobu je ubrzo skinula i najprije počela da se uvija oko šipke, a nakon toga i da đuska kod šanka. Na sebi je imala crne mrežaste čarape do grudi, kao i crni donji veš. Jovanovićeva je toliko zavodljivo igrala da su je muškarci s vremena na vrijeme rukama udarali po guzi, što njoj izgleda nije smetalo.


- Dorotei je bilo zabavno da nastupa u klubu, a osim toga, fino je i zarađivala. Međutim, kada je odlučila da se upusti u javni život, ofarbala se, obrisala sve slike sa Instagrama i kompletno promijenila način života. Ima ona i gole fotografije koje je slala muškarcima i pitanje je trenutka kada će i one ugledati svjetlost dana - kaže njen prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.


Pokušali smo da stupimo u kontakt s Doroteinom majkom, kao i drugaricom, ali one nisu odgovarale na naše pozive, piše Kurir.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.