x

novi detalji

Raspad: Karleuša napustila Sašu Popovića zbog afere s utajom poreza, neće da je povezana s mutnim radnjama Granda!

Jelena Karleuša napustila je "Grand". Umjesto nje, u žiriju takmičenja "Zvezde Granda" biće Svetlana Ceca Ražnatović.

Ova vijest šokirala je mnoge jer niko nije očekivao ovakvu iznenadnu promjenu, a još manje da se to desi samo dvije nedjelje pred početak nove sezone. Kako je Jelena navela, ona je o ovome razmišljala još krajem juna i tada je obavijestila produkciju o otkazu ugovora.


- Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz „Zvezda Granda“ i, u skladu sa tim, na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine obavijestila sam „Grand produkciju“ i raskinula ugovor. Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspjeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati nadalje nije pitanje za mene. Želim im svu sreću - poručila je pjevačica na svom Instagram nalogu.


Kako je i napisala, za prethodna dva mjeseca zaista je bilo pokušaja da se dogovori sa „Grandom“ o nastavku saradnje, ali je ona nedavno donijela odluku da je kraj definitivan, i to nakon izbijanja afere s utajom poreza, koju je Kurir razotkrio.

Kako su izvori rekli, članovi žirija, a posebno Jelena, zamjerili su čelnicima kompanije zbog načina ophođenja i tretiranja, jer su se osjetili poniženo nakon saopštenja produkcije u kojem se navodi da oni taj posao obavljaju volonterski i time ih svrstali u kategoriju zvjezdica.


Kako smo saznali, zbog toga se Jelena posvađala sa čelnim ljudima Junajted medije, u čijem je vlasništvu „Grand“.

Osim toga, Karleuša navodno nije željela ni da bude povezana sa mutnim radnjama „Grand produkcije“ u koje je indirektno, kao i njene kolege iz žirija, bila uvučena jer joj se novac nije isplaćivao preko računa. Ona ne želi da bude pozivana na razgovore u Poresku i da ima bilo kakvu odgovornost za tuđe ilegalne poslove, pa je zato ostala pri svojoj odluci da napusti „Grand“, iako su je ubjeđivali da ostane.


Iz produkcije su juče poslali saopštenje medijima u kojem su se zahvalili Jeleni na saradnji i najavili Cecu na njenom mjestu.

- Sezona „Zvezda Granda“ počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje - nova članica žirija biće Ceca Ražnatović! Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vjetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom šou-programu. Njeno prisustvo u žiriju će donijeti jednu novu energiju, u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija „Zvezde Granda“ biti gledanija nego ikad prije - piše u objavi, a takođe su naglasili da ostatak ekipe žirija ostaje isti.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.