x

OSULA PALJBU PO FANOVIMA

RASPADAM SE, NEMATE RAZUMIJEVANJA ZA MOJU BOLEST: Anđela Veštica šokirala objavom!

Anđela Veštica je prije nekoliko dana najavila da će uskoro predstaviti novi spot, međutim, on nije ugledao svjetlost dana na dan kada je obećala fanovima.

Iako to nije očekivala, oni su joj zamjerili što spot nije objavila u danu kada je obećala, a ovo je veoma iznerviralo Vešticu, koja se obratila svojim pratiocima, ne birajući riječi:

"Ja ne mogu da vjerujem dokle ide vaš bezobrazluk, tako da ću snimiti samo par kratkih storija. Dobila sam poruku "zašto si slagala da je danas spot". Dakle, idiote ili idiotkinjo, ko god da si, ja nisam slagala, ja sam ljude dva tri puta na storiju obavijestila i svi znaju da sam jako bolesna, imam virus i sjedim kući da se raspadam. Ako ste toliko bezobrazni da nemate razumijevanja za moju bolest, onda mi nemojte pisati po profilu, nemojte mi skakati po glavi s porukama. Ja vas volim sve i hoću da ispoštujem, ali četiri pet dana u vašem životu ne znači ništa, a ja bolesna da se maltretiram, da sjedim u montaži, stvarno ne mogu", kaže ona u videima u kojima nije snimala sebe, vjerovatno jer nije bila reprezentativna.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.