x

Rasta mora u zatvor na tri godine: Nikako se ne može izvućI!

Stefanu Đuričiću Rasti navodno prijeti zatvor do tri godine zbog konzumiranja opijata. Po riječima poznatog beogradskog advokata Nebojše Milosavljevića, koji je za Srpski telegraf progovorio o ovom skandalu, reper je počinio ozbiljan prekršaj i ugrozio svoju bezbijednost.

– Rasta je takvim neopreznim postupkom stavio sebe u ozbiljan problem i ušao je u zonu krivične odgovornosti. Tako da može da bude brzo procesuiran za konzumiranje n.rkotika. To je krivično djelo, predviđeno našim propisima i zbog toga reper mora u zatvor, predviđena kazna je do tri godine – rekao je Nebojša i napomenuo da se reper nikako ne može izvući iz ovakve situacije, te da zakon treba brzo da reaguje i što prije da ga kazni.

– Ljudi za korištenje jednog grama m.rihuane dobijaju zatvor, možete da mislite samo šta onda Rastu čeka pored toliko količine. To ni malo nije naivno, Rastu ništa neće opravdati i ako se bude vadio na to da ne zna propise. Uživanje m.rihuane je krivično djelo i za to mora da se ide u zatvor do tri godine, tako da policija zna šta joj je činiti. Pogotovo što je on to tako javno uradio to može da bude znak da policija krene u akciju. Treba da se ispita da li Rasta prodaje m.rihuanu, nudi je drugima ili sam konzumira, sve je to krivično djelo – završio je Milosavljević.


Podsjećanja radi, još uvijek zakoniti suprug pjevačice Ane Nikolić, Stefan Đurić ponovo je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama nakon što je objavio kratak snimak na kom se vidi pozamašna količina m.rihuane na stolu za kojim on sa svojim saradnicima iz “Balkaton Ganga” sjedi u studiju. Đurićevi nekonvencionalni postupci koji su vezani za propagiranje i slobodno korištenje m.rihuane često su negativno komentarisani u javnosti, što njega uopšte nije interesovalo. Rasta na svojim društvenim mrežama često objavljuje ovakve snimke i fotografije na kojima se vidi kako puši džoint u velikim količinama, iako je upoznat sa time da je u Srbiji ovo protivzakonito.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.