x

raznježio prizorom

Rasta objavio prvu sliku nakon izlaska iz zatvora: Uživa sa kćerkicom! (Foto)

Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor reperu Stefanu Đuriću Rasti krajem januara.

Naime, on je sada na svom Instagram profilu podijelio fotografiju sa kćerkicom Tarom na kojoj oboje sretno poziraju.Oni su ležali na krevetu, a reper se fotografijom odmah pohvalio i napisao:

 Moj život", pisalo je u opisu fotografije.

Ana Nikolić, reperova bivša supriga, je nedavno rekla kako je protekao susret sa njim.


- Emotivno. Cijeli dan sam preplakala, sve se slomilo u meni, jer sam se podsjetila na period kada je moj otac otišao, rano sam ostala bez njega. Bezuslovno me je volio, kao što sam to činila ja. Bio je dio mene, moje duše. To je moja najslabija tačka, sve ostalo mogu da mi diraju, ali tu ranu ne dozvoljavam. Naš dogovor je bio da Taru ne vodim u posjete jer nisam željela da dijete proživljava traume i slično.


Nama je zdravlje našeg djeteta najbitnije, te smo se u samom startu vodili time. Morate da znate da se Rastin izlazak najavljivao, ali Tari nijednog momenta nisam obećala kada će tata doći, jer to što njoj obećam moram da ispunim. U posljednjih nekoliko mjeseci u Tarinom pogledu nekoliko puta sam vidjela nepovjerenje. Ona ne zna šta je smrt, ali mislila je da se njen tata više nikada neće vratiti. Vidjela sam u njenim očima. - rekla je Ana za Blic.


Reper i bivši muž pjevačice Ane Nikolić, kako je Kurir pisao, uhapšen je u oktobru i već na prvom saslušanju je ispričao da je 600 grama sk.nka kupio kako bi imao zalihe zbog koronavirusa, a priznao je i da je dr.gu krio u veš-mašini.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.