x

najjači udarac do sada

Razjarena kuma brutalno odgovorila Zvezdanovoj majci! Spremila dokaze, a onda šokirala izjavom: Javio mi se brat pokojnog Olivera!

Haos oko odnosa bivših supružnika, Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića ne jenjava, već naprotiv se sve više zahuktava.

Nakon što se prvi put oglasila Zvezdanova majka Slavica i stala u zaštitu svog sina i opovrgla Anine tvrdnje, oglasila se i Milena Kačavenda.

Milena je za Kurir prokomentarisala njenu izjavu ali i brutalno odgovorila na tvrdnje Slavnićeve majke da je i ona varala svog supruga.


- Ana i Moka su bili u super odnosima neko vrijeme. Moka nije upućen bio u mnoge stvari, on ni ne zna kakav mu je sin zlostavljač i ub.ca. Majka je oduvijek bila slaba na svog sina jedinca što je i logično da ga sada brani. Slavica pije razne lijekove i rivotrile, ja ću sutra ponijeti sve papire u emisiji u kojoj gostujem da dokažem neke stvari. Pokušala je da skoči sa prozora i da izvrši samoub.stvo i za to imam dokaz. Žena je neuračunljiva i ne zna šta priča. Njegovi roditelji su se sjetili tek sada ... Slavica se silno nasekirala što sada mora poslije sto godina da se čuje sa bivšim mužem bez patke (Mokom Slavnićem) i brani svog finog sina koji je veliki "dobročinitelj". Sad su se sjetili, dobro. Bolje ikad nego nikada - ironično je rekla Milena.


- To što Slavica priča da sam varala muža neka ne lupeta gluposti, vidjećemo se na sudu. Babuskera se izlupetala samo tako. Žena mene ne poznaje, a zna da sam varala muža, ma molim te. Ja sam ostala u porodičnoj kući, tu je mene muž "ostavio", a gdje je ona? U domu za nezbrinuta lica! Bolje gledaj sebe nezbrinuta osobo koja si brojala koske zbog svog muža - surovo je odbrusila Kačavenda.


Na temu dugova i kockanja, kuma je riješena da pronađe dokaze i svima zapuši usta.

- Sutra idem kod djece u stan da tražim račune i da rovarim. Da vidimo ko je te sve račune plaćao. Samo da podsjetim da je on prokockao stan i mnoge druge novce i to ću naći. Sve će biti crno na bijelo - navela je Milena za Kurir.


Anina kuma šokirala je javnost kada je priznala ko joj se javio i otkrila da će se ovoj temi posebno posvetiti.

- Moram još nešto da kažem. Brat pokojnog Olivera pokušao je da skupi u kontakt sa mnom, pa mu je neka djevojka dala moj Instagram. Želi da pošalje poklon Ani u znak zahvalnosti zbog onoga što je ona rekla u rijalitiju. Sve detalje znaću vrlo uskoro! - izjavila je Kačavenda.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.