x

Redsi imaju strašan napad, ali Klopp svejedno nudi 100 miliona eura za napadača

Iako je Liverpoolov napad uistinu jak sa Mohamedom Salahom, Sadiom Maneom i Robertom Firminom, Jurgenu Kloppu to očito nije dovoljno.

Njemački stručnjak želi da kupi novog napadača i to za čak 100 miliona eura, a radi se o njemačkom reprezentativcu Timu Werneru.

Werner ima 22 godine i ove sezone briljira u dresu Leipziga, s kojim je izborio četvrtfinale Evropske lige, a nedavno je zatresao mrežu Bayerna u pobjedi njegove ekipe, koja je pravo otkrovljenje u Evropi posljednjih sezona pod sponzorstvom Red Bulla.


On je ove sezone u 37 nastupa postigao 18 golova, a Klopp je navodno već kontaktirao njegovog menadžera Karlheinza Forstera.

"Sve i da želim da odem, klub me sigurno neće pustiti. Želimo biti još jači, a doći će i nekoliko pojačanja", kazao je Werner, čime je malo obeshrabrio Kloppa i sve na Anfieldu.


Međutim, za njemačke i posebno Leipzigove uslove 100 miliona eura izgleda kao ponuda koja se ne odbija. Vidjet ćemo kako će se ova saga završiti, ukoliko naravno dođe do određenih i konkretnih pregovora dvaju klubova.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.