x

vraća li joj se ša nakon zadruge?

Rekao mi je da ga čekam kad izađe, mi znamo istinu: Isplivala privatna prepiska Ivane Aleksić!

Nenad Aleksić Ša je javno prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov, a u više navrata kada bi se žestoko posvađao sa Tarom uvijek je žalio zbog tog čina, što je, kako je govorio, "ni zarad čega izgubio zlato", a sada je navodno isplivala privatna prepiska Ivane Aleksić.

Otkako je ponovo solo sve češće spominje Ivanu i afirmativno govori o njihovoj ljubavi.

- Kad pričamo o braku, svi živi znaju da je ljubav Ivanina i moja, to je bilo stvarno... Ja ne mogu da vam objasnim! Ja sebi ne smijem da dam za pravo, zbog svega što sam Ivani uradio, ni da pomislim na te neke detalje i pričam o braku uopšte, o njoj... Ja bih se ogriješio kada bih rekao da je mi je u tih sedam godina bilo ružno, bilo je to prelijepih sedam godina - prisjetio se sinoć između ostalog Ša.


Da ima vatre tamo gdje je i dima dokazuju i navodne prepiske Ivane Aleksić i njene prijateljice. Naime, navodno kruži Ivanino dopisivanje u kojem i sama priznaje da joj je suprug, od kojeg se razvodi, navodno poručio da ga čeka da izađe.


- Haha, a jesi luda, sve mu uze ženo! Još mjesec dana ili? - započela je dopisivanje Ivanina prijateljica, na šta je ona odgovorila:

- Ti stvarno misliš da će biti to? - napisala je Ivana, poslije čega je upitana šta joj je Ša poručio kada joj je posljednji put poslao poruku iz "Zadruge".


- Pa, kao, da sačekam da izađe... Briši odmah, da ne ostane - upozorila je Ivana, a potom dodala:

- Mi znamo istinu, samo da izađe! - objasnila je Ivana, što je šokiralo njenu prijateljicu, kojoj je odmah postalo jasno zbog čega je Ša otkačio Taru.

- Sad si me zatekla, haha, ali OK, zato je i ostavio onu.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.