x

nije trudna

Roditelji ovo neće preživjeti: Anđeli stigla strašna ginekološka dijagnoza zbog koje je Zvezdan pao u depresiju!

Anđela Đuričić sumnjala je i nadala se da je trudna sa Zvezdanom Slavnićem, međutim ispostavilo se da to nije istina.

Sve i da se njen menstrualni ciklus nije uspostavio, od te trudnoće teško da bi išta bilo.

Nažalost, Anđela navodno godinama ima miome u materici zbog čega će teško da ostane u drugom stanju, a ni trudnoću neće moći da iznese bez prethodne hirurške intervencije.


– Anđela zna za ovaj zdravstveni problem, ali ne želi o tome da priča. U prethodnoj sezoni je nešto kratko prokomentarisala kada je bila u vezi sa Matejom Matijevićem. Pričali su o tumorima i onda je ona priznala da ima dva na materici, ali nije detaljisala. Ono šta mi nije jasno je ako već zna da ne može da zatrudni, zašto je sve u rijalitiju nedelju dana držala u neizvjesnosti. Ili je htjela što duže da zadrži Zvezdana uz sebe, pošto je on pričao kako želi da ima dijete, ili je igrala igru, ili se ponadala da će uprkos svim prognozama ljekara da se desi neko čudo i da dobije bebu.


– Anđeli su rekli da su miomi zasad benigni, da treba redovno da se kontrolišu, a kada bude željela dijete, to će operisati. Sad ćemo vidjeti da li je ovo bila igra ili njena iskrena nada potkrijepljena velikom ljubavlju – ispričala je Anđelina prijateljica.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.