x

Kontroverzni reper

Roditelji su od njega davno digli ruke: Desingerici supruga zamijera afere, a on kaže da nikad neće prestati da publiku udara patikom!

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, poručio je da nikada neće prestati sa suludim performansima na njegovim nastupima.

Neću nikad prestati da udaram ljude čarapama i patikama u glavu. To je dio performansa. I kad su mi rekli da to ne radim, ja nisam odustao. Nema tu da li neko reaguje ili ne reaguje, jer mene ne zanima ko šta govori i ko šta piše. Mene to ne interesuje. Radim to što mislim da treba da radim, bitno mi je da se samo publika dobro provede. Nikad ne znam šta će dobro nastup da donese, ne smišljam unaprijed podu hvate - ističe Desingerica i otkriva kako njegova supruga reaguje na sve to što se dešava u javnom svijetu.


- Supruga i ja smo imali konflikte oko natpisa za ženske osobe u medijima, konkretno za Maju Marinković. To je nešto što je loše po porodicu, rekla mi je da je loše da me povezuju sa drugim ženama. Žao joj je što je medijski to tako ispraćeno, nju to peče i boli. Što se toga tiče konkretno, zna kakva je situacija i da je ne varam - kaže Despić i dodaje:


- Šta da mi kažu roditelji na sve? Ja sam takav cijeli život. Oni mi sve vrijeme pričaju i pričaju, ali meni to ne dolazi do mozga. Radim šta hoću sve vrijeme u životu, bez obzira na posljedice. Uvijek uradim ono što mislim da treba.

Reper je jedno vrijeme trenirao košarku.


- Prije sam igrao košarku. I kad sam bio najbolji u tome, nisam pratio košarku. Sport mi nije donosio novac i zato me privatno nije zanimao. Radim samo stvari koje mi donose novac. Sve što mi ne donosi novac me ne interesuje. Volim brze automobile, novac i sve što ide uz to. U kontaktu sam sa brojnim košarkašima, sve su mi to drugari. Igrao sam zajedno sa mnogima koji su danas vrhunski košarkaši. Dobar sam lik. Ne znam šta Nikola Jokić kaže za moju muziku ali kada bude čuo, reći će da je moja muzika gas - smatra Dragomir.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.