x

La Liga

Ronaldo zabio tri, Modrić asistirao, Realu se otvorilo baš uoči PSG-a!

Jedino je siroti Benzema ostao 'suh', a navijači su bojkotirali prvih šest minuta iz nezadovoljstva što ih igrači ne dolaze pozdraviti na gostovanjima

Real je ove sezone kiksao u mnogim utakmicama, zato je na tablici uoči 23. kola i stajalo 19 bodova zaostatka za Barcelonom. Ali uoči ključnih utakmica koje mogu spasiti sezonu, onih protiv zastrašujućeg PSG-a u osmini finala Lige prvaka, kao da je momčad pronašla formu.

Kraljevi su s 5:2 isprašili Sociedad, u furioznom poluvremenu u kojem su gostima utrpali četiri gola.

Lucas Vázquez probio je led nakon svega 48 sekundi, na Ronaldovu asistenciju.

Prvih šest minuta dvoboja Realovi su navijači bojkotirali kao znak nezadovoljstva što ih igrači ne dolaze pozdraviti nakon utakmica u gostima.

Ronaldo je pogodio u 27. minuti na Marcelovo dodavanje, pa Kroos vrlo lijepo u 34. na Vazquezovu asistenciju, pa Ronaldo u 37. na Modrićev asist za 4:0! Ronaldo je pogodio i vratnicu, kao i Benzema, koji je opet ostao 'suh', u 90. je minuti čak uspio s pet metara prebaciti prazni gol!

Bautista je u 74. smanjio, Ronaldo u 80. opet pogodio za 5:1, a bivši realovac Illarramendi u 83. postavio 5:2.

Mateo Kovačić ušao je u 63. minuti umjesto Modrića, a Real je u zadnje dvije domaće utakmice utrpao 12 pogodaka! No, zabrinjava što uredno i primaju, od svakoga. A dolaze Neymar, Cavani i Mbappe...


Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.