x

POLEMIKA NA INSTAGRAMU

Ronaldov sin ismijan zbog odjevne kombinacije, Cristiano odmah odgovorio kritičarima!

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo odgovorio je onima koji na društvenim mrežama kritikuju njegovog sina Cristiana Jr. da nosi Nike duksericu i Adidas čarape.

Biti sin jedne od najvećih zvijezda nije toliko lako, a u to se uvjerio i Cristiano Jr. najstariji sin Cristiana Ronalda. Naime, ovaj 11-godišnjak je posljednjih sati ismijan na društvenim mrežama zbog njegove odjevne kombinacije u kojoj se pojavio na fotografii na službenom Instagramu njegove bake Dolores Aveiro.


On je pozirao sa bakom u Nike jakni i Adidas čarapama, što je izazvalo lavinu negativnih komentara. U polemiku se zatim uključio i nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo, koji je stao u odbranu svog najstarijeg sina.


Na komentare na fotografiji na kojima se kritikuje njegov sin odgovorio je: "On nosi ono što želi, a ne ono što vi želite", napisala je portugalska zvijezda.

Ovaj odgovor Cristiana Ronalda skupio je više od 10.000 lajkova, a polemika se potom nastavila u sličnom smjeru nakon što je Dolores Aveiro podijelila još jednu fotografiju sa svojim unukom na kojoj se pojavio u adidas Yeezy Foam Runner patikama, proizvodu brenda u saradnji s Kanyeom Westom.

"Nisu za one koji ih žele, već za one kojima mogu", napisao je Portugalac na Instagramu.

.

.

.

.

.


...

.

.

Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.