x

dobar provod

Ruža Efendić potopila Prego, uskoro mega nastup Darka Lazića! (Galerija)

Sarajevski Prego je postao sinonim za provod, a petak iza nas je sve "gorjelo". Popularno okupljalište Sarajlija i kultno mjesto za vrhunski doživljaj je priuštilo dernek uz kraljicu dobre pjesme Ružu Efendić. Krcat klub je uživao u Ružinom glasu, a provod je potrajao do kasnih sati. 


Caffe Prego

Luja Pastera, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

063 850 768

Ko god se uputio prethodne noći u Caffe bar Prego nije se pokajao, jer je uz Ružu Efendić bio pravi "potop". Dobre svirke i pjesme nije manjkalo. Krcat Prego je pjevao i veselio se zajedno sa Ružom, koja je atmosferu dovela do najveće tačke usijanja. 


Posjetioci, vidno zadovoljni nisu skidali osmijeh sa lica. Naravno, jedinstvene ponude su dodatno doprinijele i "začinile" cijelu noć. Iznenađenjima od strane Prega nema kraja, pa se tako uskoro sprema pravi spektakl. Riječ je o mega nastupu najveće Zvezde Granda Darka Lazića. Datum će uskoro biti objavljen, a o  svim narednim dešavanjima možete zapratiti stranicu Prega na linku: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744