x

rivali

Ša može samo sad da pukne od muke: Dok se reper druži sa novim tastom u Skoplju, evo kako se Tomović brinuo o Ivani!

Nenad Aleksić Ša javno je prevario suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov pred milionima gledalaca u rijaliti programu "Zadruga". Dok je boravio u Bijeloj kući dobio je papire za razvod.

Dok je trajala javna prevara, Ivana Aleksić se sprijateljila sa Vladimirom Tomovićem, koji nije baš bio u dobrim odnosima sa Nenadom, pa kada je saznao za njihovo druženje, Ša je bio siguran u razvod, budući da je do njega došla informacija da Ivana i Tomović imaju nešto više, što nije bio slučaj.


Međutim, nakon razvoda, Ivana se uputila u Crnu Goru, kod Vladimira, gdje je on otvorio svoje bazene. Njih dvoje su zajedno uživali, a ona je sa svojim pratiocima na Instagramu dijelila kako provode vrijeme.


Iako su ih fanovi "spajali", Ivana i Vladimir su više puta istakli da su njih dvoje samo prijatelji. Reperova bivša supruga se vratila iz Crne Gore i sada je podijelila fotografiju na kojoj izgleda nikad bolje.


Preplanula, nasmijana i nikad ljepša, te se čini da joj je Tomovićevo društvo prijalo.

Podsjetimo, reper je sa Tarom Simov otputovao u Skoplje, gdje živi njen otac, inače fudbalski trener, i kako prenose mediji, upoznala je dečka sa njim.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.