x

TUGA

Sahranjen jutjuber Mirko Rašić: Neovlašćeni serviser ispraćen uz motore, a porodica i prijatelji neutješni zbog gubitka!

Poznati srpski jutjuber i najpopularniji automehaničar iz Beograda Mirko Rašić (33), koji je 23. maja pronađen mrtav u Surčinu, biće sahranjen danas na groblju Orlovača u Beogradu.

Prijatelji, rodbina, komšije polako pristižu na groblje, a porodica u kapeli prima saučešće. Ispred kapele je muzičar koji lagano svira, te se mogu čuti melodije "Posmrtnog marša", "Tiho noći" i "Ružo Rumena".

Veliki broj mladih ljudi stoji ispred kapele, a tuga se ne može sakriti. Mnogi plaču zbog tragičnog odlaska mladog jutjubera.


Foto: Kurir

Na sahranu je stigao i voditelj i bivši muzilčar dens benda "Dobar, loš, zao", Pop, a među okupljenima se mogao vidjeti i reper Rimski. Na sahranu je stigao i veliki broj motorista.

Povorka je krenula da isprati Mirka na vječni počinak, a na samom čelu povorke bila je truba, iza koje je išao sveštenik.


Foto: Kurir

Veliki broj motorista došao je da se oprosti od Neovlašćenog servisera, a na vječni počinak prate ga uz zvuk motora.

Motoristi su turirali od kako je krenula povorka iz kapele do grobnog mjesta gdje je sahranjen.


Foto: Kurir

I njegova vjerenica bila je u društvu motorista, a jasno je moglo da se vidi da joj je jako teško zbog tragičnog gubitka.

- Bio si najbolji. Činio si najbolje. U ovom periodu upoznao je suprugu Isidoru i rodila se prelijepa kćerkica bilo. Kako bilo Mirko ide u raj - rekao je prijatelj koji je držao govor.


Foto: Kurir

- Sine, sine ostavljaš nas, srce moje - zajaukala je majka.

Mirkova bivša žena bila je na čelu povorke zajedno sa porodicom.

Mirko je bio veoma voljen, a na jutjubu pratilo ga je više od 140.000 pratilaca. Koliko je ova tragedija pogodila sve, govori i činjenica da je nakon vijesti o ovom tragičnom gubitku veliki broj Novosađana izašao na ulicu kako bi mu odali počast.

.

.

.

(Kurir.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.