x

Samo je Ana Sević mogla da uđe kod Darka u šok sobu: Sad je otkrila da je i nju vodila sa sobom i otkrila zašto!

Ana Sević prvi put je javno pričala o Darku Laziću i otkrila sve detalje u vezi sa odnosima sa porodicom Lazić, kao i sa njegovom djevojkom Marinom Gagić.

"Marinu sam upoznala u bolnici, ranije se nismo sretale i vodila sam je svuda sa sobom. Gdje god sam ja mogla da uđem, mogla je i ona. Moje dijete će provoditi dosta vremena sa njom, nema potrebe da budemo u lošim odnosima. Mi smo krenuli svako svojim putem prije godinu dana", izjavila je Ana.


"Ja nju ne poznajem, zaista ne znam kakva je u drugoj situaciji. Želim im da budu sretni, ona je mlada, da on bude divan otac i da zaista imaju život kakav zaslužuju", rekla je Ana.


Ana je rekla kako je Darku prije svega prijatelj i da će uvijek biti tu za njega, te da se nada da će se sve završiti najbolje moguće.

"Sigurna sam da će sve biti kako treba i da će on poslije ovoga postati ono što je njemu zapisano, a to je da bude čovjek koji će uveseljavati narod i da nastavi da snima pjesme koje ljudi vole i da bude broj jedan, jer tu je, smatram, njegovo mjesto. On se lavovski bori sa svim što mu se dešava", zaključila je pjevačica.


Podsjetimo, Darko i Ana razišli su se prije godinu dana, ali su i dalje u zakonitom braku i imaju četvorogodišnju kćerku Lorenu. Darko je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću i od tada se nalazi u KBC Zemun.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top