x

Sandra Afrika raspametila Sarajlije u klubu Boemi!

Legendarni sarajevski klub `Boemi` je po ko zna koji put ispunio dato obećanje. Odmah po povratku među sarajevske objekte dao je do znanja kako će se tamo spremati najbolje zabave, u što smo se uvjerili nekoliko puta. Svako noćno dešavanje u ovom klubu, kojeg krasi prelijepi ambijent bilo je jasan znak da u bilo koje vrijeme dođete, imate priliku uživati, kao nikada do sada. Klub Boemi je svojim povratkom, rekordnom brzinom izgradio imidž prestižnog sarajevskog objekta, koji je tu da ponudi novi vid ludih noćnih provoda, znatno drugačijih nego što smo navikli. Dolazak sve popularnije pjevačice Sandre Afrike bio je sasvim logičan slijed vrhunskih provoda, koji su iza nas. Ljepša, zgodnija, atraktivnija nego ikada Sandra je raspametila publiku, a atmosferu dovela do usijanja.

Club Boemi

Valtera Perica

062 123 273

Krcat objekat na samom početku večeri, znatno prije dolaska Sandre Afrike obećavao je lud i nezaboravan provod. Nažalost, brojni ljubitelji dobre zabave nisu imali privilegiju biti svjedoci sjajnog nastupa mlade pjevačice, jer je bilo krcato i tražilo se slobodno mjesto više. No, klub Boemi obećava niz dobrih provoda, tako da ste svi dobrodošli bilo kada da se uputite, a naravno provod je zagarantovan.

Kako ni u jednom momentu ne bi manjkalo dobre zabave, za potpuni ugođaj zadužen je bio DJ. Uz ritmove muzike partijalo se željno iščekivajući dolazak Sandre Afrike. Kada se popularna pjevačica pojavila luda žurka je mogla početi. Već na prve taktove pjesme `Devojka tvog druga` publika je bila u transu, a Sandra je nizajući svoje i hitove kolega atmosferu dovela do usijanja. Rijetko koji objekat da se može pohvaliti tako sjajnom atmosferom i vrhunskim provodom. S obzirom da odavno nije pjevala u Sarajevu, Afrika je ispunila očekivanja. Za potpuni ugođaj na snazi su bile fenomenalne pogodnosti kluba Boemi, pa ne sumnjamo kako su sinoć svi kriterijumi bii zadovoljeni.

Klub Boemi i Sandra Afrika ispostavili su se kao nevjerovatno dobar tandem, a koliko je kvalitetan provod bio najbolje će pokazati fotografije.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.