x

Sanja Maletić: Stoja ima više harizme od Viki Miljković

Pjevačica Sanja Maletić gostujući u radijskoj emisiji "SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM" na net radiju "VIBE" koji možete slušati putem aplikacije http://gamecraft.me/test/ pričala je o mnogim privatnim i poslovnim pitanjima.

Pjevačici je posebno bilo simpatično što je voditelj Nenad Škundrić sve vrijeme skrivao pitanja od nje, kako ih ne bi vidjela, te je u jednom trenutku upitala voditelja:

- "Zašto stalno stavljaš papir sa pitanjima ispod stola"?

- "Zato što ako ih budeš pročitala, napustićeš studio, a tek si došla", našalio se Škundrić.

Da je atmosfera bila i ovaj put savršena govori podatak da je emisija umjesto sat vremena, trajala duplo duže.

Naravno, ni Sanju nisu zaobišla provokativna pitanja na koja je iskreno odgovarala, pa je na Škundrićevo pitanje da li više harizme ima Stoja ili Viki, pjevačica istog momenta rekla da je to definitivno Stoja. Iznenađen Sanjinom brzom reakcijom, pokušao je da malo isprovocira, međutim ona je rekla:

- Otkad znam Stoju ona posjeduje nevjerovatnu energiju i harizmu. Tako je i sada. Ona je vulkan, gori na sceni. Kada je Viki u pitanju, ona je moja draga koleginica, ima lijepe pjesme. O njoj svakako mislim sve najljepše, ali ako već moram da se odlučim, svakako da je to Stoja, izjavila je Sanja Maletić.

Inače, ovu emisiju možete slušati svakog četvrtka od 20h putem linka http://gamecraft.me/test/  ili tako što ćete posetiti sajt TOPMEDIA.RS i pronaći opciju za slušanje "VIBE" radio stanice. 


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.