x

rat na estradi

Saška Karan optužila Ojdanića da je sil.vatelj: Era me napastvovao kad sam bila mlada! Pjevač tvrdi da je to gnusna laž!

Era Ojdanić teško je podnio ispovijest koleginice Saške Karan da ju je upravo on s.ksualno uznemiravao, neprimjereno dodirivao i umalo sil.vao kada je bila mlada i na početku karijere.

Ovakve optužbe, folker je žestoko demantovao, a kako kaže radi se o lažima. Ojdanić je poručio da Saška želi medijsku pažnju koju su dobile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić koje su nedavno istupile u javnosti i otkrile da ih je sil.vao učitelj glume Mika Aleksić.


- Živi užas! Horor! Šokiran sam čime se ta žena poslužila da skrene pažnju na sebe. Podnijeću tužbu protiv nje jer je to što je izgovorila gnusna laž i ozbiljno je udarila na moje ime. Razumijem da zbog korone nema niti jednu tezgu, ali optužbama da sam sil.vatelj je pomjerila granice svoje želje da ponovo bude mlada i poznata. Vidjela je koliku su medijsku pažnju izazvale nesrećne, mlade glumice koje zaista jesu sil.vane, pa rekla sebi: „Daj da se i ja uhvatim za taj voz“. Lagati da si žrtva s.ksualnog manijaka je nekorektno prema meni, ali i prema stvarnim žrtvama s,ksualnih napasnika - navodi Era koji bi, kako ističe, radije imao s.ksualne odnose sa životinjom nego svojom koleginicom.


- Nju je na estradu doveo Milan Simić. Uradio joj je prvi album i bio njen kompozitor. Tada sam je prvi put čuo i vidio, a nakon toga sam je viđao kroz tezge, emisije i rijalitije. Ovo joj nije prvi put da me ovako maltretira. Ranije je govorila da sam p..er. Neka se odluči da li sam p..er ili sil.vatelj. Prije bih opalio kravu iz svog sela nego sil.vao nju. Čak i u to vrijeme kada je dobro izgledala, nije mogla da me privuče jer je bilo jasno da nije čista u glavi. Ne znam kako joj se jezik ne osuši od laži koje redovno izgovara. Žena jaše mene, umjesto da jaše onog svog dobrog čovjeka za kog je udata - kaže folker koji čvrsto vjeruje u karmu.


- Zbog Saške imam nagon za povraćanjem. Prvi sam pobornik za prava žena, prema ženama se ponašam kao prema kraljicama i o njima mislim samo najljepše, a pogledajte šta sam doživio. Sramota me je da izgovorim to za šta me je optužila. Karma će joj vratiti svu pakost koju čini drugima i zlobu koju nosi u sebi otkako se pojavila - zaključuje Ojdanić i najavljuje tužbu protiv Karanove.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.