x

povodom skandala na božić

Saslušana Jelena Karleuša: Evo da li će krivično goniti supruga Duška Tošića!

Pop zvijezda Jelena Karleuša danas je u Prvom osnovnom tužilaštvu rekla da ne želi da krivično goni supruga fudbaler Duško Tošić, saznaje "Telegraf.rs".

Podsjećanja radi, dana 07.01.2022. godine, dežurni zamjenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane policijskih službenika PS Savski venac povodom događaja koji se istog dana odigrao između supružnika J.K. i D.T.


Foto: Telegraf.rs

U konsultaciji sa dežurnim zamjenikom javnog tužioca, prema D.T. su od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mjere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.


Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odjeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provjere i o tome dostavi tužilaštvu izvještaj, što je učinjeno dana 03.03.2022. godine, nakon čega je dana 08.04.2022. godine u prostorijama tužilaštva sa oštećenom J.K. obavljen razgovor. Ista je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug D.T. krivično goni zbog predmetnog događaja.

Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu J.K. tužilaštvo je donijelo odluku da se protiv D.T. ne pokreće krivični postupak.

.

.

..

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.