x

kuda svijet ide

"Saučešće porodici, a muža razumijem": Osvanula jeziva poruka upućena zvjerski ubijenoj Nizami Hećimović!

Ubisto Nizame Hećimović u Gradačcu ostavilo je cijeli region bez riječi. Njen nevjenčani suprug, Nermin Sulejmanović jučer ju je pred desetinama hiljada očevidaca na Instagramu svirepo ubio, dok je njihova devetomjesečna beba ležala plačući u lokvi krvi svoje majke.

Na jezivom snimku koji je Sulejmanović postavio, Nizama je prebijena do neprepoznatljivosti dok jedva čujno odgovara na njegovo pitanje "Zašto ga je prijavila policiji" - "Plašila sam se za sebe i dijete". Iako je samo ubistvo dovoljno jezivo, snimak je dodatno utjerao strah pod kosti svim građanima Gradačca, a i šire. Ipak, tu nije bio kraj. On je nakon što je upucao majku svog djeteta, uključio lajv na Instagramu i svojim pratiocima predstavio plan, ali i izvještaj o učinku pucnjave.


Ono što je građane dodatno uznemirilo jeste količina komenatara podrške upućenih Sulejmanoviću. Naime, bilo je onih koji su mu govorili da gleda sebe, da nastavi dalje i veličali gnusan zločin. Iako su oba videa, ali i fotografije koje je postavljao nakon ubistva ubrzo obrisane, društvenim mrežama i dalje se šire komentari pojedinaca koji podržavaju monstruma iz Gradačca.

Tako je najnoviji nastao prije samo sat vremena, a muškarac je na Fejsbuku podijelio fotografiju nesretne Nizame a u opisu napisao: "Saučešće porodici, a muža razumijem", uz emotikon koji označava smijeh do suza.


Mnogi su brzo reagovali i prokomentarisali da dotični treba da se ispita, ali i uhapsi, ipak autor objave nije odustao od svog stava, te je nastavio sa raspravom poručivši da će uvijek stati uz muškarca, dok žene treba da stoje uz žene.

- Treba i tebe lijepo hapsiti pa ćeš moći tamo pokazati svoje razumijevanje - glasio je jedan od komentara, na koji je on odgovorio: "Gospođo, žena za ženu muškarac za muškarca pozz ugodan vikend".


Podsjetimo, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Nakon što je završio krvavi pohod, Sulejmanović je izvršio samoubistvo pred policajcima.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.