x

riječi za posljednje zbogom

Seka Aleksić održala potresan govor na sahrani Saše Vidića: Od njenih riječi nastao muk! Tuga!

Pjevačica Seka Aleksić je među prvima stigla na Novo groblje u Beogradu na sahranu svog prijatelja i modnog kreatora Saše Vidića.

Seka je održala potresan govor na Novom groblju gdje je kreator ispraćen na vječni počinak.

- Dragi naš Saša! Znam da nas gledaš odozgo i nemoj mnogo da nas grdiš za greške u stajlingu! Šta ćeš, znaš da često griješimo. Znamo i da ne voliš patetiku i najradije bismo se izvikali na tebe i rekli da smo ljuti i tužni do bola jer si nas ovako rano napustio. Bio si jedinstven u svemu.


Foto: Telegraf.rs

- Kada si stigao u Beograd nošen vihorom rata, bez igdje ičega, uspio si svojim radom da napraviš uspješnu karijeru i postao brend. Tvoja iskrenost je često bila surova, što je u današnje vrijeme rijetka pojava. Oduvijek si tačno znao šta želiš, zato je tvoj talent bio čista umjetnost kojim si stvarao magiju. Rad i trud se naravno isplatio i rezultati su ubrzo stigli. Znam koliko smo svi bili ponosni na tebe kada si radio za najbolje sportiste naše zemlje. I ti i oni sijali ste kao i medalje koje su imali oko vrata.


- Uljepšavao si sve najveće zvijezde estradne scene kojoj već neko vrijeme nedostaješ… a tek ćeš dragi naš. Mili Saša… ostaćeš upamćen po neodoljivom osmijehu i šarmu koji je otvarao sva vrata ispred tebe, a tvoja energija je nešto što će uvijek iznova da nas pokrene. Znaš da je tvoj osmijeh donosio nekad i posljedice, ali uprkos tome, znali su svi oni kakva dobra duša se iza svega krije. Tvoji prijatelji to najbolje znaju. Ali kako neko reče, nije svako mogao da te razumije, a ti to nisi ni želio!


- Tek kada si otišao, dragi naš, prilaze nam svi oni koji su te bar jednom sreli. Svi plaču, tužni su… Znamo da si mnogo volio ove stihove Duška Trifunovića: "Griješio sam, priznajem, nisam bio cvijeće, Griješio i za vas, koji niste smjeli, Pa sad dio moga grijeha niko neće, a ne bih ga dao ni kad biste htjeli." Putuj s anđelima i sa širokim osmijehom, srešćemo se mi opet! Tvoji najmiliji Hvala svima koji ste danas došli.

.

.

.


Izvor/Foto: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.