x

Seka i Veljko odveli nasljednika u Sloveniju: Vrhunski odmor sa dvoipogodišnjim dječakom izgleda ovako! Nećete vjerovati šta je Jakov naučio!

Seka Aleksić otišla je na zasluženi odmor, a društvo u Sloveniji prave joj suprug Veljko i sin Jakov. Porodično, prepustili su se čarima termi i uživanju u brojnim aktivnostima, a kako se navodi, Jakov je naučio da pliva, zbog čega je poznata majka izuzetno ponosna.

"Seka i Veljko su svako jutro među prvima na bazenu. Njihov mališan se vjerovatno kao i većina djece budi oko sedam, pa su oni sat vremena kasnije uveliko u fazi igranja. Kako u termama ima različitih dubina vode, Jakov se brčka u plićaku gdje ga je Seka učila da pliva. U ovu aktivnost se uključio i Veljko, koji je bodrio nasljednika da dopliva do njega", kaže izvor, pa dodaje:


"Seka izgleda odlično, njene obline o kojima muškarci inače maštaju nisu se promijenile nakon porođaja. Ona je jedna odnjegovana žena, koja vodi računa da bude zategnuta. U trenucima kada mališan spava, ona i Veljko često, makar na sat vremena, posjete teretanu hotela u kojem su odseli. Ne viđamo ih na doručku i ručku, vjerovatno im hranu donose u sobu. Potpuno su opušteni, ćaskaju sa ostalim gostima i roditeljima djece sa kojom se Jakov igra. Da ne znamo da je ona zvijezda, nikada ne bismo pomislili da je javna ličnost. Na bazen dolaze u bademantilu, a ne kao pojedini u haljinicama i šortsevima kako bi pokazali brendiranu odjeću".


Prema riječima gostiju kompleksa u kom par odsijeda sa sinom, Seka i Veljko su u potpunosti posvećeni mališanu Jakovu.

"Jakov je živahno i razdragano dijete, koje je radoznalo da proba sve sadržaje spa centra, a Seka i Veljko ga prate u stopu. Vidi se da su mu posvećeni maksimalno. Sa druge strane, on je poslušno dijete i kada mu pjevačica kaže da nešto ne može, on je posluša", otkriva izvor.


Seka i Veljko će, kako se navodi, desetak dana uživati u na odmoru u Sloveniji pa se zatim vraćaju u Srbiju gdje ih očekuju brojne poslovne obaveze.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.