x

Senzacija: Jelena Karleuša i Saša Vidić sinoć su se sreli u provodu! Evo šta se desilo!

Jelena Karleuša sinoć je sa suprugom Duškom izašla u noćni provod nakon dugo vremena. Poznati par došao je negdje oko 23 časa u jedan restoran na Ušću u kom je nastupao Adil. Izljubili su se sa Marijom Šerifović koja je takođe bila sa prijateljima na istom mjestu. Kako nam prenosi naš izvor sa lica mjesta, u jednom trenutku došao je i dizajner Saša Vidić.

“Svi znamo da Vidić i Karleuša nisu razgovarali godinama, da su jedno za drugo imali oštre komentare i izjave. Bilo je primijetno u prethodnih nekoliko mjeseci da je Vidić spustio loptu i da je znao da je pohvali u Modnom žiriju. Zato su sada svi očekivali da vide kako će njihov susret proći. Vidić se prvo srdačno pozdravio sa Jeleninim mužem Duškom, a zatim i sa njom,” kaže naš izvor sa lica mjesta i dodaje:


“U početku su samo razmijenili nekoliko rečenica. Kako je noć odmicala, razgovarali su zaista prijateljski i kao da se među njima nikad ništa loše nije desilo”.


Na jednom snimku koji je Vidić okačio na svoj Instagram iz sinoćnjeg provoda u jednom trenutku se vide JK, njen muž Duško i Sonja Vuksanović, koja je takođe bila u njihovom društvu.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.