x

Severina pred bankrotom, prodaje stan od milion eura!

Kako Srpski telegraf saznaje, pjevačica Severina Kojić sve je bliža bankrotu! Naime, u prilog ovoj tvrdnji govori informacija da je Kebina snajka nedavno posjetila agenciju za nekretnine u želji da proda luksuzni stan u zagrebačkom naselju Bjelička cesta, čija je vrijednost blizu milion eura. 

Prema tvrdnjama upućenih, pjevačicu su stisla dugovanja prema banci od koje je uzela 800.000 eura kredita, kao i sami troškovi održavanja stana, s kojima više ne može da se nosi.

- Severini su se nagomilali dugovi. Ona već duže vrijeme ne zarađuje kao ranije, a troškovi su se povećali i zbog toga je nedavno posjetila agenciju za nekretnine kako bi oglasila svoj luksuzni stan u Zagrebu. Ona želi da proda postojeći i kupi duplo manji, a da sa ostatkom novca zatvori kredit koji još uvijek otplaćuje. Zato je ponudila agenciji i mogućnost da joj pronađu stan od 100 kvadrata uz određenu nadoknadu u zamjenu za stan u kome trenutno živi - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Seve je upala u teške finansijske probleme i bukvalno je prinuđena da proda stan jer drugih rješenja nema. Svakog mjeseca plaća veliku ratu za kredit, a pored toga ima enormne troškove za održavanje stana. Nedavno je iskeširala 100.000 eura za album koji nije naišao na interesovanje publike, a zbog toga su mnogi počeli da joj otkazuju tezge. Čak i oni zakazani nastupi koje joj je ugovorio bivši menadžer su joj otkazani, zbog čega se sada tuži s njim.


Kako dalje saznajemo, Kebinoj snajki novopečeni menadžer i suprug Igor nije zakazao ni jednu jedinu tezgu, a računi za spotove i pjesme koje je snimila svakodnevno pristižu. Izgleda da Severinu iz ove teške situacije može da spase samo prodaja stana, koja bi donekle zakrpila finansijske rupe.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo pjevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive, piše Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.